Bøge Alle 14 i Ribe er  et bo- og aktivitetstilbud for 18 borgere, med multiple psykiske og fysiske funktionsnedsættelser.  Her har Lindpro installeret adgangskontrollæsere med Bluetooth, koder og mifare som døråbningsløsning til hver enkel borgers værelse.

Siden starten af 80’erne har Wiegand været den mest benyttede protokol til kommunikation imellem enheder i adgangskontrolanlæg. Wiegand er således anerkendt som en pålidelig og brugervenlig protokol. Dog har Wiegandkommunikation en række svagheder, der, med nutidens øgede sikkerhedsbehov, bliver mere og mere relevante.

Kom med til Danmarks største sikkerhedsevent! Her kan du se alt det nyeste og smarteste inden for sikkerhedsteknologi. Vi præsenterer selvfølgelig vores smukke og stilrene adgangskontrolsystemer. Kig forbi stand B17 og få en snak om den bedste løsning for dig.

Som mange allerede ved, bliver alle Conlans produkter fremstillet i Danmark – nærmere bestemt ”hjemme” hos os selv i Aalborg. I det sidste års tid har vi dog udliciteret SMD-montagen på nogle af vores produkter til vores gode nabo RAVI Electronics. Nu har vi imidlertid hentet hele produktionen hjem igen, og det er vi rigtig glade for.

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Conlan ApS fra torsdag den 1. juni 2017 vil stå for salg, support og produktion af Key7s adgangskontrolprodukter. Der er stor respekt omkring Key7s gode adgangskontrolprodukter, som passer godt til Conlans produktionsapparat.

Siden 1991 har Conlan produceret adgangskontrol i Aalborg. Det fejrer vi blandt andet med en jubilæumsavis, hvor du kan læse om produkternes udvikling gennem årene. Der er også en lille konkurrence, hvor du kan vinde Gastronomi & Vin for 2.

Først skal man have en ide. Og det havde de – den lille gruppe nordjyder, der først i 90’erne besluttede at udfordre de store spillere på markedet for adgangskontrol. En ide og lysten til at arbejde for den.

I større byggemarkeder kommer der hver dag mange kørende kunder igennem pladsen for at hente større partier af varer på forskellige lokationer. Men hvordan styrer man, at alle kunder også betaler for deres varer, når betalingen ikke altid foregår ved udkørslen?

Sæt din eget aftryk på din adgangskontrollæser. Når du køber adgangskontrollæsere hos os kan du selv designe både frontlabels  og rammer på din adgangskontrollæser – uanset om den er med eller uden kodetastatur. Det giver en masse muligheder for at promovere din egen virksomhed eller for at skabe et unikt design, der matcher de omgivelser, læseren skal installeres i.

Firmaet Heartcare i Randers har netop lanceret et nyt hjertestarterskab, der udemærker sig ved udførlig instruks af brugeren og hurtig tilkaldelse af ambulancehjælp. Skabet er udviklet i samarbejde med I-Sikring og adgangen til skabet kan reguleres ved brug af to forskellige Conlan-systemer.

Du har måske lagt mærke til, at flere pengeinstitutter er begyndt at udstede betalingskort, der indeholder NFC-chip? Samtidig tilbyder flere supermarkeder o.lign.  at du kan betale mindre beløb via berøringsfri overførsel. Nærmere bestemt er det et mifare-signal, der ligger i de nye kort, og det er derfor muligt at benytte de samme kort til adgangskontrol via en mifarelæser.

Vagtplanlægning og lønberegning kan være en stor og kompliceret opgave, fx for virksomheder med mange ansatte, varierende ansættelsesvilkår og varierende bemandingsbehov. LESSOR A/S har i mange år leveret komplekse softwarepakker til store og små virksomheder, og har siden januar 2011 leveret vagtplan- og tidsregistreringssystemet LESSOR-Workforce til samtlige af Lagkagehusets ca. 60 butikker. 

OSDP (Open Supervised Device Protocol) er en international standard-kommunikationsprotokol, der tillader enheder som fx adgangskontrollæsere at kommunikere med andre sikkerhedsenheder eller systemer – fx dørcontrollere. Protokollen er udviklet og bliver vedligeholdt af SIA (Security Industry Association) for at fremme muligheden for kommunikation mellem sikkerhedsenheder og -systemer af forskellig oprindelse.

22 sportshaller i Silkeborg Kommune skulle i løbet af 2015 udskifte deres lysanlæg. Samtidig ønskede man at tilpasse lysniveauet i hallerne til de enkelte brugergrupper. Den opgave vandt Henning Mortensen VVS og El med Conlans CT2000 til at styre lysniveauet.

I august 2014 stod den nye smukke bygning til Social og Sundhedskolen i Thisted færdig og blev taget i brug. Der er tale om et karakteristisk byggeri, tegnet af P+P Arkitekter Århus. Her er ingen detalje overladt til tilfældighederne – det gælder også den omfattende adgangskontrol, der blev leveret af Dan Group Alarm Skive A/S v. Karl Mikkelsen. 

I Stenum ved Brønderslev bor Flemming. Flemming sidder i kørestol og har muskelsvind, hvilket blandt andet gør, at han ikke kan bruge sine fingre ret godt. Derfor har Flemming i det sidste års tid haft en Bluetooth-læser fra Conlan koblet på sin dør, så han selv og hans personale kan komme ind og ud af huset uden problemer.

Hos Ølby El-service i Struer fik Jes Stokholm for nylig en usædvanlig forespørgsel fra Østermark Entreprenørforretning, der er totalentreprenør for byggeri af boliger, industribygninger og stalde overalt i Europa.

”Hos Østermark havde de haft problemer med, at nogle af deres maskiner blev stjålet. De var kommet frem til, at den bedste løsning for dem, ville være en slags startspærre på maskinerne, og så spurgte de os, om det var noget, vi kunne levere,” fortæller Jes.

adgangskontrol med fingerprint

Adgangskontrol med fingeraftryk-læsning er den absolut mest komfortable adgang. Du skal ikke huske en kode eller medbringe nøgle eller transponder – du indlæser blot din finger, og så er du inde. Vores nye fingerprint-læser udnytter den seneste nye teknologi til at gøre adgangskontrol med fingeraftryk mere sikker og mere komfortabel både ved installering og programmering og ved daglig brug.

Nu kan du få alle vores læsere leveret med dagskoder og engangskoder. Det kan være en fordel som et ekstra sikkerhedsniveau, eller hvis du ønsker at give en person adgang i en begrænset periode, hvor du ikke selv er tilstede til at lukke vedkommende ind. Den samme læser kan både indeholde dagskoder, engangskoder og et antal faste koder, der gælder evigt.

adgangskontrol med mifare

Har du brug for at installere flere adgangskontrol-læsere med identiske koder, prox, fingeraftryk etc. uden at bruge pc og central? Og er du træt af at bruge tid på at programmere hver enkelt læser? Så har vi netop udviklet en tidsbesparende løsning til dig, hvor du ved hjælp af et Mifare-kort kan overføre programmering fra en læser til de øvrige.